Barion Pixel

Szállítási és fizetési feltételek

Megrendelés leadásakor kétféle kiszálltási mód választható:

SZEMÉLYES átvétel - INGYENES

Raktárkészletről történő vásárlás esetén a termék fizetés ellenében azonnal átvehető. A rendelés visszaigazolásakor elküldjük számodra raktárunk elérhetőségét.

 

Kiszállítás CSOMAGKÜLDŐ szolgáltatással

Az átvételhez nem kell személyesen eljönni raktárunkba, egyenesen házhoz visszük rendelésed, mely biztonságos, gyors, kényelmes megoldást jelent számodra.

 

30.000 Ft alatti rendelés esetén - 2.900 Ft

30.000 Ft fölötti rendelés esetén - 17.990 Ft

A csomagméretnek megfelelően választott futárszolgálattal.

Partnereinkkel, a GLS, illetve Trans-Pack csomagszállítókkal tudjuk biztosítani a rendelt terméked kiszállítását. Az ár tartalmazza a rakodást.
Fizetéstől számítva rendelésed 1-5 munkanapon belül teljesül országszerte, választott szállítási szolgáltatástól függően.


MEGVÁLTOZTATHATOM A SZÁLLÍTÁS RÉSZLETEIT?

A szállítási időpontot, szállítási címet csak abban az esetben tudjuk módosítani, amennyiben még nem vette át tőlünk a futárszolgálat. Kérjük telefonon vagy e-mailen keresztül lépj velünk kapcsolatba. Az elérhetőségeket a kapcsolat oldalon találod. Amennyiben már átvette a futárszolgálat, a futárszolgálat honlapján lehet érdeklődni. A szállítást csak abban az esetben tudjuk törölni, amennyiben még nem vette át tőlünk a futárszolgálat. Ha ez már megtörtént, de nem tartasz igényt a termékekre, juttasd vissza hozzánk, és az ÁSZF-ben foglalt feltételek alapján járunk el.

 

ÁTVEHETI-E MÁS IS AZ ÁRUT, AMIT ÉN RENDELTEM MEG?

Igen átveheti, a gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük Készítsd elő a számla másolatát nyomtatott vagy elektronikus formában.

 

HOL ÉRTESÜLHETEK A SZÁLLÍTÁSOM ÁLLAPOTA FELŐL, KIVEL TUDOK EGYEZTETNI?

Online vásárlás esetén a visszaigazoló e-mailben kapod meg a szállító nevét és a csomagod regisztrációs számát. Ezeket felhasználva a csomagküldő szolgálat honlapján követheted nyomon a csomagodat: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes és http://homedt.hu/track Szállítási cím módosításához vedd fel a futárszolgálattal a kapcsolatot telefonon, az általuk megadott elérhetőségek egyikén.

 

SEGÍT A SZÁLLÍTÓ BEVINNI A BÚTORT A LAKÁSBA?

A szállító csak az autóról történő leadásban nyújt segítséget. További mozgatásról a vevőnek kell gondoskodnia.

 

MIT KELL TENNEM, MIRE KELL FIGYELNEM A RENDELÉSEM KÉZHEZ VÉTELEKOR?

Átvételkor mindenképpen ellenőrizd a csomagolás sértetlenségét, amennyiben sérült csomagot tapasztalsz kérjük ne vedd át a futártól. Probléma esetén, fordulj a vevőszolgálatához. Az elérhetőségeket a kapcsolat oldalon találod.

 

KÜLFÖLDRE IS SZÁLLÍTOTOK?

Csomag- és bútorszállítást a weboldal által generált szállítási listaáron Magyarország területén belül vállalunk. Európai közösségen belüli szállítási igény esetén vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Az elérhetőségeket a kapcsolat oldalon találod.