Kedves Vásárlóink!

Rendszerhiba miatt kérjük hagyják figyelmen kívül a Simple Pay-en keresztül fizetett rendelések, visszavont állapotára felhívó üzenetet. A sikeres fizetést követően kollegáink azonnal megkezdik a rendelések feldolgozását.

Kárpitozott étkezőszék

Szűrő
Ajánlás
Mutasd a termékeket
Szín
Mutasd a termékeket
Anyag
Mutasd a termékeket
Stílus
Mutasd a termékeket
Tulajdonságok
Mutasd a termékeket
Ajánlás otthonra
Mutasd a termékeket

KÁRPITOZOTT ÉTKEZŐSZÉKEK - DUBLINO HOME


A kárpitozott étkezőszékek nagyon közkedveltek elegáns megjelenésük és kényelmes kialakításuk miatt. A kárpitozott székeink között megtalálhatók bársony anyaggal, szövettel, valamint műbőrrel vagy valódi bőrrel borított étkezőszékek is. Nem csak anyagok, de formák között is válogathat, hiszen karfa nélküli valamint karfás étkezőszéket is talál kárpitozott székeink között.  

Sokszor felmerül a kárpitok tisztításának kérdése, amely teljesen érthető abból a szempontból, hogy ezek a konyhai székek fokozott veszélynek vannak kitéve. Számos székünk folttaszító anyaggal van bevonva, de kárpittisztító szer használatával is megőrizhető az anyagok újszerű állapota.  

Válogasson különböző stílusú és formatervezésű kárpitos étkezőszékünk közül oldalunkon vagy bemutatótermünkben, ahol nem csak megtekintheti, de ki is próbálhatja a kiszemelt darabot.