+36-20-492-5378

Elérhetőségek

A Dublino a járványhelyzetben is teljes mértékben üzemel. Bővebb információkat alább találsz. A leggyakrabban előforduló kérdések és válaszok a láblécben található Gyakran ismételt kérdések oldalon olvashatók, érdemes átnézni.

Bemutatóterem

Elérhetőségek
Dublino
Székhely: 1149 Budapest, Dongó utca 2. A. ép. ( Kiskereskedelmi egységünk hamarosan nyílik.)
Nyitvatartás
Hétfő-Csütörtök
09:00-17:00
Péntek09:00-16:00
Szombat-VasárnapZárva

Üzletünk augusztus 29-én (szombaton) zárva tart. Nyitás augusztus 31-én hétfőn. 

Budapesti bemutatótermünk május 18-tól ismét a megszokott rendben fogad látogatókat. A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. A leggyakrabban előforduló kérdések és válaszok a Gyakran ismételt kérdések oldalon olvashatók, érdemes átnézni. 

Raktáraink

Elérhetőségek
Cím - Furlab Kft. (Dublino)
1044 Budapest, Ezred u. 1-3.
Vezess oda (Google) Vezess oda (Waze)
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek08:00-16:00
Szombat-VasárnapZárva

Miben segíthetünk?
Segítünk ötleteid megvalósításában!
A leggyakrabban előforduló kérdések és válaszok a láblécben található Gyakran ismételt kérdések oldalon olvashatók, érdemes átnézni. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ, bátran írd meg nekünk, hogy miben segíthetünk és kollégánk hamarosan felkeres!
Hírlevél feliratkozás