Barion Pixel

NARDI RIO 210 / NET RELAX Taupe modern Kültéri szett

NARDI RIO 210 TORTORA / NARDI NET RELAX TORTORA

612 864 Ft
Rendelésre: 3-4 hét
Ingyenes szállítás 190.000 Ft feletti vásárlás esetén

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Szék tulajdonságai

A NARDI NET RELAX Taupe minimalista Műanyag kültéri szék egy kifinomult és kényelmes bútordarab. A szék üvegszállal erősített műanyagból készült, amely kiváló tartósságot és teherbírást garantál. A könnyű anyagnak köszönhetően könnyen mozgatható és ideális kültéri használatra. Speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy ellenálljon az UV-sugárzásnak, így hosszú távon megőrzi eredeti színét és megjelenését. A szék rakásolható, így kis helyen is könnyen tárolható, amikor nincs használatban. Ez különösen praktikus, ha korlátozott a tárolóhely. A csúszásmentes lábak biztosítják a stabil pozíciót mindenféle felületen. Ez garantálja a biztonságos és komfortos használatot. A hozzá vásárolható párna tovább növeli az ülés kényelmét, valamint egyedivé teszi a megjelenését. Az olasz design és minőség elkötelezettsége a NARDI NET RELAX székben is megnyilvánul. A minimalista stílus és a funkcionalitás harmonikus egységet alkotnak, kifejezve az olasz dizájn magas szintjét.

Asztal tulajdonságai

A RIO 210 EXT bővíthető kerti asztal egy kiváló választás lehet, ha stílusos és praktikus kerti asztalt keres a teraszára vagy kertjébe. Ennek az modellnek az egyik fő előnye mérete, amely 210 centiméter hosszú, de kibővítve akár 280 centiméter is lehet. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjen rajta egy nagyobb család, vagy barátok, egy kerti parti vagy bármely más összejövetel alkalmával. Az asztal anyaga műanyag, ami számos előnnyel jár. Először is könnyűsúlyú, ami könnyen mozgathatóvá teszi. Emellett a műanyag ellenáll az időjárás viszontagságainak, például a nedvességnek illetve az UV-Ellenálló bevonatnak köszönhetően a napsugárzásnak, tehát hosszú élettartamra számíthatunk anélkül, hogy aggódnánk a szélsőséges időjárás hatásai miatt. A lábak festett alumíniumból készülnek, amely tartósságot és stabilitást biztosít az asztalnak.

A szett 1 db NARDI RIO 210 bővíthető kerti asztalt és 8 db NARDI NET RELAX kerti fotelt tartalmaz. A párnák külön megvásárolhatók.

Tulajdonságok

Méretek & súly
Magasság
Mélység
Szélesség
Nettó súly kg
Részletek
Anyag
műanyag
Szín
Taupe
Stílus
modern

Hasonló termékek

NARDI RIO 210 / NET RELAX Taupe modern Kültéri szett
NARDI RIO 210 / NET RELAX Taupe modern Kültéri szett

MIÉRT A DUBLINOT VÁLASZD?

Dublino minőségi
Minőségi design bútorok, széles választék

Kínálatunkban exkluzív, a 2022-es legújabb design trendeknek megfelelő, strapabíró és elegáns beltéri és kültéri székek közül válogathatsz.

Dublino mennyiség
A nagy mennyiség specialistája

Cégünk kifejezetten vendéglátóipari egységek és közületek igényeire specializálódott.

Dublino raktárkészlet
Raktárkészletről, akár azonnal is!

Állandóan frissített raktárkészletünknek köszönhetően, akár azonnali rendelési igényeknek is eleget tudunk tenni.

Dublino Speciális igények
Speciális igények kiszolgálása

Terasz bútorok egyedi igényekre szabva. Különleges igényed lenne? Kérd egyedi árajánlatunkat!