Barion Pixel

VD BELLA Barna elegáns Beltéri étkezőgarnitúra

4 személyes étkezőgarnitúra
171 742 Ft
Budapesti raktáron
Ingyenes szállítás 190.000 Ft feletti vásárlás esetén

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Az étkezőasztal és székek kombinációja lenyűgöző látványt nyújt, és kényelmes ülést biztosít a családi ebédek vagy baráti összejövetelek során. Az asztal stabil és masszív vázzal rendelkezik, amely hosszú élettartamot és tartósságot garantál.

A székek puha és kényelmes ülőfelülete kiváló minőségű anyaggal van kárpitozva, amely egyszerre elegáns és könnyen tisztítható. A modern formatervezés és a letisztult vonalak egyedülálló megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek, miközben maximális kényelmet biztosítanak az étkezés során.
Az étkezőgarnitúra könnyen kombinálható különböző belső stílusokkal. 
Szék paraméterei

Az étkezőszék fekete bársony kárpittal egy elegáns és stílusos választás a modern otthonok számára. Ez a kifinomult szék nemcsak esztétikailag vonzó, hanem kényelmes ülőfelülete révén is kényelmet biztosít.
A fekete bársony kárpit és a fekete színű váz tökéletesen illeszkedik a modern belső terekhez, hozzájárulva az enteriőr eleganciájához. A bársony anyag luxus és puhaság érzetét kelti, amely a kényelmet és a stílust ötvözi.
Az étkezőszék tökéletesen illeszkedik az étkezőasztalhoz vagy a konyhai területhez, harmonikus összhangot teremtve az enteriőrben. A minimalista vonalvezetés és a letisztult dizájn modern és friss megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek.
A szék masszív váza és minőségi anyagok felhasználása biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A könnyen tisztítható felület megkönnyíti a karbantartást, így mindig szép és újszerű állapotban tartható.

A szék méretei:
Teljes magasság: 82 cm
Teljes szélesség: 54 cm
Teljes mélység: 58 cm
Ülésmagasság: 48 cm
Ülésszélesség: 45 cm
Ülésmélység: 48 cm
Kartámasz magassága: 27 cm
Karfa szélessége: 4,5 cm
Asztal paraméterei

Az étkezőasztal egy modern és letisztult darab, amely tökéletesen illeszkedik a modern otthonokba. Az asztal természetes megjelenése és minőségi anyagai teszik azt ideális választássá a konyhában vagy az étkezőben.
Az étkezőasztal természetes MDF anyagból készült, amely időtálló és tartós. A természetes fa hatású felület tovább fokozza az asztal természetes megjelenését és megérinti a természetes elemeket kedvelők szívét.
Az asztal 140 cm hosszú, így kényelmes ülést biztosít családi ebédekhez vagy baráti összejövetelekhez. Az egyedi dizájn és a letisztult vonalvezetés modern és friss megjelenést kölcsönöz a környezetnek.
Az étkezőasztal kombinálható különböző stílusú székekkel, hogy egyedi megjelenést alkosson. Legyen szó modern vagy klasszikus, a termék sokféle belső térbe tökéletesen illeszkedik.
Válassza az Isolde étkezőasztalt, hogy otthona étkezőterében stílust és funkcionalitást hozzon létre. A minőségi anyagok és a gondosan kidolgozott részletek garantálják az asztal hosszú élettartamát és tartósságát.

Az asztal méretei:
Teljes magasság: 75 cm
Teljes hossza: 180 cm
Teljes szélesség: 90 cm
Magasság az asztallapig: 72,5 cm
Asztallap vastagsága: 2,5 cm
Lábak közötti hossz: 120 cm

Tulajdonságok

Méretek & súly
Magasság
Mélység
Szélesség
Nettó súly kg
Részletek
Anyag
kárpitos / bársony
Szín
Barna
Stílus
elegáns
VD BELLA Barna elegáns Beltéri étkezőgarnitúra
VD BELLA Barna elegáns Beltéri étkezőgarnitúra

MIÉRT A DUBLINOT VÁLASZD?

Dublino minőségi
Minőségi design bútorok, széles választék

Kínálatunkban exkluzív, a 2022-es legújabb design trendeknek megfelelő, strapabíró és elegáns beltéri és kültéri székek közül válogathatsz.

Dublino mennyiség
A nagy mennyiség specialistája

Cégünk kifejezetten vendéglátóipari egységek és közületek igényeire specializálódott.

Dublino raktárkészlet
Raktárkészletről, akár azonnal is!

Állandóan frissített raktárkészletünknek köszönhetően, akár azonnali rendelési igényeknek is eleget tudunk tenni.

Dublino Speciális igények
Speciális igények kiszolgálása

Terasz bútorok egyedi igényekre szabva. Különleges igényed lenne? Kérd egyedi árajánlatunkat!