Barion Pixel

PP ANGEL MAGNET Arany design Ajándéktárgyak

Hűtőmágnes
5 400 Ft
Budapesti raktáron
Ingyenes szállítás 190.000 Ft feletti vásárlás esetén

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Fedezd fel a PP ANGEL mágnesét, a kreatív és stílusos kiegészítőt, amely praktikus és egyben dekoratív elemet nyújt otthonodban vagy irodádban. Az angyal mágnes egy elegáns és minimalista designnal rendelkező mágnes, amely könnyedén rögzíthető bármilyen fémtáblára vagy felületre.

A PP ANGEL mágnes nemcsak a praktikumot szolgálja, hanem egyedi és szemrevaló megjelenést kölcsönöz a térnek. Az Angel mágnes kiváló minőségű anyagokból készült, ami tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A fényes króm bevonat elegáns és modern hatást kelt, míg az angyal alakja egy kis varázst és inspirációt hoz a mindennapokba.

Az Angel mágnes sokoldalúan használható. Kiválóan alkalmas üzenetek, emlékeztetők, képek vagy fontos dokumentumok rögzítésére a hűtőszekrényen, irodai táblán vagy bármilyen más fémfelületen. A kis mérete miatt könnyedén tárolható vagy szállítható, és mindig kéznél van, amikor szükséged van rá. 

A PP ANGEL mágnes nemcsak praktikus, hanem remek ajándék is lehet barátoknak vagy családtagoknak. Kifejezheted vele szeretetedet vagy értékelésedet az angyal motívumon keresztül, és emlékeztetheted őket a pozitív gondolatokra és a reményre.

Tedd izgalmasabbá és egyedivé otthonod vagy irodád dekorációját a PP ANGEL mágnesével. Stílusos megjelenése és praktikus felhasználása tökéletes kiegészítővé teszi bármelyik térben. Rendeld meg ma a PP ANGEL mágnesét, és tedd egyedivé a mindennapjaidat!

Tulajdonságok

Méretek & súly
Magasság
Mélység
Szélesség
Részletek
Anyag
fém
Szín
Arany
Stílus
design
PP ANGEL MAGNET Arany design Ajándéktárgyak
PP ANGEL MAGNET Arany design Ajándéktárgyak

MIÉRT A DUBLINOT VÁLASZD?

Dublino minőségi
Minőségi design bútorok, széles választék

Kínálatunkban exkluzív, a 2022-es legújabb design trendeknek megfelelő, strapabíró és elegáns beltéri és kültéri székek közül válogathatsz.

Dublino mennyiség
A nagy mennyiség specialistája

Cégünk kifejezetten vendéglátóipari egységek és közületek igényeire specializálódott.

Dublino raktárkészlet
Raktárkészletről, akár azonnal is!

Állandóan frissített raktárkészletünknek köszönhetően, akár azonnali rendelési igényeknek is eleget tudunk tenni.

Dublino Speciális igények
Speciális igények kiszolgálása

Terasz bútorok egyedi igényekre szabva. Különleges igényed lenne? Kérd egyedi árajánlatunkat!