Barion Pixel

Az újrahasznosított Nardi – Kényelem és fenntarthatóság harmóniában

2024.04.17

A Föld napja nemcsak egy ünnep, hanem egy emlékeztető is arra, hogy a bolygónk védelme és a fenntartható életmód mennyire fontos. Ebben a szellemben szeretnénk bemutatni a Nardi márkát, amely innovatív megközelítésével és környezettudatos termékeivel példát mutat a bútorgyártás terén.

Új élet az újrahasznosított anyagoknak
A Nardi székei nem csupán az otthonok és közterek esztétikai elemei, hanem a környezettudatosság zászlóshajói is. A márkánál különös hangsúlyt fektetnek az újrahasznosított műanyagok felhasználására, ami lehetővé teszi, hogy a már nem használt termékek ne a szeméttelepeken végezzék, hanem új, minőségi bútordarabokként térjenek vissza az életünkbe.
nardritrill.png
Nardi - Trill Kollekció
10.png
Kényelem és tartósság kéz a kézben
A Nardi székek nemcsak környezetbarátok, hanem rendkívül kényelmesek is. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően tökéletes társak lehetnek a pihentető kerti partikhoz vagy a hosszú munkanapokhoz. Strapabíró és időjárásálló anyagaik révén pedig évekig megőrzik minőségüket, legyen szó tűző napsütésről vagy esős időjárásról.
11.png
Nardi - Stack Maxi&Mini Kollekció
12.png
Rugalmasság minden szinten
A Nardi filozófiájának középpontjában a rugalmasság áll. Székeik és asztalaik könnyen összehangolhatók különböző stílusokkal és igényekkel, legyen szó modern városi balkonokról vagy hagyományos kertekről, éttermi terszokról. A moduláris tervezés, a bővíthetőség és a széles színválaszték pedig még személyre szabottabbá teszi a felhasználói élményt.
13.png
Nardi - Tevere asztal kollekció
14.png
A Nardi elkötelezettsége
A Nardi nem csupán termékeivel tűnik ki: vállalatpolitikájuk a teljes gyártási folyamat során a környezeti hatások minimalizálására összpontosít. Ezt bizonyítja az is, hogy termékeiket 100%-ban Olaszországban gyártják, következetesen betartva a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat.
15.png
Nardi - Komodo moduláris kollekció
16.png

MIÉRT A DUBLINOT VÁLASZD?

Dublino minőségi
Minőségi design bútorok, széles választék

Kínálatunkban exkluzív, a 2022-es legújabb design trendeknek megfelelő, strapabíró és elegáns beltéri és kültéri székek közül válogathatsz.

Dublino mennyiség
A nagy mennyiség specialistája

Cégünk kifejezetten vendéglátóipari egységek és közületek igényeire specializálódott.

Dublino raktárkészlet
Raktárkészletről, akár azonnal is!

Állandóan frissített raktárkészletünknek köszönhetően, akár azonnali rendelési igényeknek is eleget tudunk tenni.

Dublino Speciális igények
Speciális igények kiszolgálása

Terasz bútorok egyedi igényekre szabva. Különleges igényed lenne? Kérd egyedi árajánlatunkat!