Hogyan hat a jól megválasztott teraszbútor otthonod stílusára?

2021. March 25.
Hogyan hat a jól megválasztott teraszbútor otthonod stílusára?
A jó idő beköszöntével teraszod több lesz, mint otthonod egyik helyisége. Mind több időt fogsz itt tölteni, ráadásul barátaid is örömmel hívod át délutánonként. Rendezd be teraszod új design teraszbútorokkal!

A romantika megvalósulása mediterrán teraszokon

Kültéri Nardi bútor

Nyáron különösen kedveljük a mediterrán hangulatú helyeket, hiszen ezek lélekben csodás tengerparti városokba repítenek minket. Miért ne alakítanád ki úgy teraszod, mintha csak egy tengerpart bárjában pihenhetnél? Nézd meg Nardi teraszbútoraink legújabb darabjait! 

A terasz tervezésekor részesítsd előnyben a meleg tónusú színeket, valamint a fa bútorelemeket. Ne feledkezz meg az egzotikus növényekről sem, például a különböző pálmafajtákról vagy a leanderről. 
Sárga kerti szett

Az egyszerűség szépsége modern stílusban

Antracit Nardi szett

A letisztult stílus meghatározó eleme az alapanyag hangsúlyozása, dizájnos módon spórolhatod meg a falak festését és használhatsz beton elemeket. A szürkés színvilágot könnyedén feldobhatod világos kültéri asztal segítségével. Néhány letisztult, monokróm terasz székkel biztosan nem lőhetsz mellé.

Nardi Relax szett

A modern design egyszerű vonalakkal, neutrális és monokróm színekkel, valamint minimális dekorációval operál. Válassz minél letisztultabb vonalvezetésű bútorokat: téglalap alakú asztalokat és egyszerűbb kialakítású székeket. Ezek segítségével ráadásul a természeti környezet szépségét is könnyedén hangsúlyozhatod.
Kültéri Nardi székek

Töretlenül hódít a vintage stílus

A romantikus, múltidéző hangulatnak nélkülözhetetlen elemei a különféle apró díszek és virágok, valamint a sikkes, elegáns teraszbútor. Könnyedén kialakíthatsz apró zugokat a teraszon vagy a kertben. Rendezz be egy sarkot vagy egy fa lombja alatti eldugott helyet vintage stílusú teraszbútorokkal és bájos, antikolt hatású kiegészítőkkel
Kültéri bútor szett

Nézz szét webshopunkban, varázslatos új teraszbútoraink közt! Óriási budapesti raktárkészletünkből azonnal vihetők, illetve kiszállíthatók megvásárolt bútoraid! Termékeid ingyenesen szállítjuk házhoz országszerte 30.000 Ft feletti rendelés esetén. Szeretnéd, hogy még rendelésed napján kertedben élvezd az új teraszbútor szetted? Válaszd Dublino Express Aznapi Házhozszállítás szolgáltatásunkat, mellyel Budapesten és környékén rendelésed aznap vagy legkésőbb másnap biztonságosan házhoz érkezik! Most különleges ajánlatunkban, minden teraszbútorra akár -30% kedvezményt is adunk, a készlet erejéig! 

Megnézem a teraszbútorokat!