Valósítsd meg kedvenc kávézód hangulatát otthon is!

2021. June 29.
Valósítsd meg kedvenc kávézód hangulatát otthon is!
A legnívósabb kávézókat mindig különleges hangulat lengi körül, ami kizökkent a hétköznapok rohanásából. Szeretnéd, hogy otthon is nap mint nap ez a hangulat fogadjon, amikor leülsz egy feketére? Rendezd be étkeződet új kollekciónk design modelljeivel!
Ki ne vágyna olyan stílusos otthonra, ahol a szürke napokon is melegség tölt el, ahová belépve elakad a vendégek szava? A kulcs a jól megválasztott berendezésben rejlik, amivel ízlésed szerint alakíthatod a teret és a hangulatot. A Dublino design bútoraira pedig mindig számíthatsz ebben, nálunk a stílus és a minőség mindenek felett való. Ismerd meg kollekciónkat, amelynek darabjaival kávéházi hangulatot csempészhetsz otthonodba!

Design kávézószékeinkkel minden nap örök nyár vár otthon

Tervezőink titkait nem árulhatjuk el, de azt magad is láthatod, hogy kollekciónkban a természetes, meleg árnyalatú fa, valamint az elegáns bőrberakás dominál. A kifinomult formavilág a legegyszerűbb étkezőből is kihozza a maximumot. Nem is hinnéd, hogy mindössze néhány design szék segítségével a teljes enteriőrt újjá varázsolhatod! Design modelljeink fa váza egyben az időtállóság záloga is, ami biztosítja, hogy megvásárolt székeid hosszú éveken át az étkező díszei legyenek. Ne feledd, hogy a Dublino darabjai országszerte megannyi vendéglátóhelyen bizonyították már strapabíróságukat! Így biztosan tudhatod, hogy otthonodban is megállják a helyüket.

A stílus mellett a kényelem sem elhanyagolható szempont

Tudjuk, hogy olyan széket szeretnél otthonodban, amin te, családtagjaid és vendégeid is szívesen ücsörögnek akár hosszú órákon át. Tervezéskor ezért mindig szem előtt tartjuk a komfortosságot, és természetesen kávézószékeink is kényelmesen tartják a hátad. Székeinkből egyaránt találsz műbőr ülőkével ellátott, illetve karfás változatokat is. Böngéssz kollekciónk darabjai között, és rendeld meg az otthonodhoz leginkább passzoló modelleket! Raktárkészleten lévő termékeinket ráadásul akár azonnali házhozszállítással is kérheted, így egy szempillantás alatt meg is érkeznek hozzád. Ezután már csak annyi dolgod van, hogy beszerezz egy finom kávékülönlegességet, és máris a legnevesebb hazai, francia vagy olasz kávézók hangulatában töltheted el az idődet otthoni körülmények között is.

Megnézem a teljes kollekciót!