Kedves Vásárlóink!

Rendszerhiba miatt kérjük hagyják figyelmen kívül a Simple Pay-en keresztül fizetett rendelések, visszavont állapotára felhívó üzenetet. A sikeres fizetést követően kollegáink azonnal megkezdik a rendelések feldolgozását.

Ideje birtokba venni a teraszt és stílusosan búcsúztatni a nyarat!

2021. August 25.
Ideje birtokba venni a teraszt és stílusosan búcsúztatni a nyarat!
Nálad is mindig nagy a nyüzsgés és te vagy a társaság biztos pontja, ha összejövetelekről van szó?

Ez esetben legyél stílusos házigazda és a finom falatok mellett biztosítsd a valódi luxust és kényelmet vendégeidnek. Mi pedig a Dublinonál garantáltan segítünk megtalálni az bbq partyhoz, kerti grillezéshez vagy nyár esti csillagleshez passzoló tökéletes és trendi teraszbútort.
Ha idén már nem tervezel nyaralást és augusztus utolsó hétvégéit is inkább otthon töltenéd pihenéssel és a barátokkal, akkor hoztuk néhány szuper Aperol koktél receptet.

Ha unod már a klasszikus verziót, akkor ezeket érdemes kipróbálni, hiszen az olaszoknál jobban senki nem tudja, hogyan kell egy forró nyári estét élvezni. Így nem csak az irigylésre méltó kerti bútorok, de az insta storyba illő italok miatt is népszerű leszel.

 

Aperol Betty

Hozzávalók:

2 cl Aperol

2.5 cl narancslé

2.5 cl grapefruitlé

Elkészítés: A hozzávalókat shakerben jéggel alaposan összerázzuk, majd az italt hűtött koktélpohárba szűrjük.

 

Aperol Caipirol

Hozzávalók:

6 cl Aperol

4 gerezd Lime

2 bárkanál Nádcukor

Elkészítés: A lime gerezdeket egy jéggel teli keverőpohárba facsarjuk, majd hozzáadunk 2 bárkanál nádcukrot és 6 cl Aperolt. Bárkanál segítségével alaposan megkeverjük a hozzávalókat, majd az italt jéggel teli collins pohárba szűrjük.

 

Aperol Sour

Hozzávalók:

4 cl Aperol

2 cl citromlé

1 cl rész cukorszirup

6 cl narancslé

Elkészítés: A hozzávalókat shakerben jéggel összerázzuk, majd jéggel teli collins pohárba szűrjük. Díszítéshez használjunk narancsszeletet.

 

Ugye mondanunk sem kell, hogy az élénk narancssárga aperitif bármelyik Nardi net kerti szék tökéletes kiegészítője lesz!