Kedves Vásárlóink!

Rendszerhiba miatt kérjük hagyják figyelmen kívül a Simple Pay-en keresztül fizetett rendelések, visszavont állapotára felhívó üzenetet. A sikeres fizetést követően kollegáink azonnal megkezdik a rendelések feldolgozását.

Cégünk

Mi a Dublino Home története?

A Dublino márka több évtizedes múltra visszatekintő magyar eredetű, de mára nemzetközi sikerű márka. Mára Európa számos országában piacvezetővé váltunk minőségi termékeinkkel és design darabjainkkal a vendéglátóipari szakmában. A Dublino Home webshopban a legnépszerűbb, azonnal elérhető darabokat kiskereskedelmi forgalomban is elérhetővé tettük számodra a Dublino és egyéb neves designer márkák széles kínálatából. Mi a Dublino Home filozófiája?

Küldetésünk, hogy szebbé tegyük a otthonod. Mindennapi környezeted minőségének emelésében segítünk formatervezett lakberendezési tárgyainkkal. Az esztétikum mellett természetesen fontos a funkcionalitás, tartósság is. Széles választékunkból egy helyről berendezheted otthonod. Szolgáltatásaink színvonalát több évtizedes tapasztalatunk is garantálja. 


Miért válasszam a Dublino Home termékeit? 
  • Minőségi design bútorok. Kínálatunkban az európai szabványoknak megfelelő, strapabíró és egyben elegáns beltéri és kültéri székek közül válogathatsz! 
  • Design és stílus mindenek felett. Klasszikus formát, egy jellegzetes stílust vagy a legújabb trendeket követő formavilágot keresed? Nálunk biztosan megtalálod az egyéni ízlésednek megfelelőt! 
  • Raktárkészletről, akár azonnal is! Állandóan frissített raktárkészletünknek köszönhetően, akár azonnali rendelési igényeknek is eleget tudunk tenni. 
  • Óriási design bútor választék! Magyarország legnagyobb vendéglátós bútor nagykereskedésének kínálata immár számodra is elérhető, több mint 10.000 termék! 
  • Biztonságos házhozszállítással. Új bútorod házhoz visszük, vagy átvehető személyesen is raktárunkban az átadási ponton. 
  • Garantáljuk a minőséget! 14 napig meggondolhatod magad és visszahozhatod a terméket!