Barion Pixel

BT BLACK MONKEY Fekete design, modern Beltéri dekor

Fekete majmos dekoráció
8 592 Ft
Budapesti raktáron
Ingyenes szállítás 190.000 Ft feletti vásárlás esetén

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Ha egy különleges és exotikus dísztárgyat keresel otthonodba, akkor megtaláltad a tökéletes választást. Engedd meg, hogy bemutassam, miért lesz ez a dekoráció a lakberendezési projektjeid különleges része.

Egyedi Stílus és Kreativitás: A BT  BLACK MONKEY fekete majom dekoráció egy kreatív és stílusos kiegészítő, amely azonnal a figyelmet vonja. A fekete színű majom figura élethű részletekkel és kifejező arccal rendelkezik, ami egyedi jellegét erősíti.

Exotikus Megjelenés: Ez a dekoráció egy élettel teli majmot ábrázol, ami exotikus és izgalmas elemet visz az otthonodba. A fekete szín elegáns és modern, és könnyen beilleszthető különböző belső terekbe.

Minőség és Megbízhatóság: A BT  BLACK MONKEY majom dekoráció kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és hosszú élettartamot. Az alapos kidolgozás és a minőségi anyagok garantálják, hogy ez a dekoráció hosszú ideig szép maradjon.

Variálható Felhasználás: Bárhová is helyezed el ezt a dekorációt - legyen az a nappaliban, hálószobában vagy az előszobában -, biztos lehetsz benne, hogy egy különleges és beszédes kiegészítőt teszel otthonodba.

A BT  BLACK MONKEY fekete majom dekoráció ideális választás azoknak, akik szeretik az exotikus és kreatív díszítéseket. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy otthonodat egyedi stílusúvé és kifejezővé tedd. Rendeld meg most a BT  BLACK MONKEY majom dekorációt, és élvezd a kreativitást és egyediséget, amit ez a dísztárgy kínál!

Tulajdonságok

Méretek & súly
Magasság
18
Mélység
Szélesség
Nettó súly kg
Részletek
Anyag
üveg
Szín
Fekete
Stílus
design, modern
BT  BLACK MONKEY Fekete design, modern Beltéri dekor
BT BLACK MONKEY Fekete design, modern Beltéri dekor

MIÉRT A DUBLINOT VÁLASZD?

Dublino minőségi
Minőségi design bútorok, széles választék

Kínálatunkban exkluzív, a 2022-es legújabb design trendeknek megfelelő, strapabíró és elegáns beltéri és kültéri székek közül válogathatsz.

Dublino mennyiség
A nagy mennyiség specialistája

Cégünk kifejezetten vendéglátóipari egységek és közületek igényeire specializálódott.

Dublino raktárkészlet
Raktárkészletről, akár azonnal is!

Állandóan frissített raktárkészletünknek köszönhetően, akár azonnali rendelési igényeknek is eleget tudunk tenni.

Dublino Speciális igények
Speciális igények kiszolgálása

Terasz bútorok egyedi igényekre szabva. Különleges igényed lenne? Kérd egyedi árajánlatunkat!