Barion Pixel

B ANGEL WINGS Arany design Dekoráció

Arany angyalszány álló dekoráció
25 009 Ft
Budapesti raktáron
Ingyenes szállítás 190.000 Ft feletti vásárlás esetén

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Fedezd fel az elbűvölő dekoratív arany angyal szárny asztalidísz varázslatos világát! Ez a csodálatos díszítőelem lenyűgöző stílust és eleganciát visz otthonodba.

Az arany angyal szárny asztaldísz egy igazi különlegesség, amely azonnal vonzza a tekintetet. A részletekben rejlik az ereje, hiszen ez a dísz aprólékosan kidolgozott arany szárnyakkal rendelkezik, amelyek egyedülálló és lenyűgöző látványt nyújtanak.

A díszítőelem tökéletes választás az asztalod, komódod vagy éjjeliszekrényed díszítéséhez. Az arany szín a gazdagságot és a fényűzést jelképezi, így otthonodba eleganciát és luxust csempész.

Az arany angyal szárny asztaldísz kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az aprólékos kidolgozás és a részletek iránti gondos figyelem garantálja, hogy ez a díszítőelem a figyelem középpontjában lesz.

Készítsd fel otthonodat a különleges pillanatokra és teremtsd meg a saját mágikus atmoszférádat az arany angyal szárny asztali dísszel. Legyen ez a dísz a személyes stílusod kifejezője és adjon hozzá egyedülálló vonalat otthonod belső teréhez.

Ha szeretnél egy csodálatosan dekoratív elemet, amely kiemeli otthonod szépségét és eleganciáját, akkor az arany angyal szárny asztaldísz a tökéletes választás számodra.

Ne habozz tovább, és szerezd be az elbűvölő arany asztali díszt, hogy otthonodat egyedi és kifinomult hangulattal gazdagítsd. Legyen ez a dísz a belső tér központi eleme, amely mindenkit elvarázsol!

Tulajdonságok

Méretek & súly
Magasság
38
Mélység
7.5
Szélesség
27
Nettó súly kg
Részletek
Anyag
fa
Szín
Arany
Stílus
design
B ANGEL WINGS Arany design Dekoráció
B ANGEL WINGS Arany design Dekoráció

MIÉRT A DUBLINOT VÁLASZD?

Dublino minőségi
Minőségi design bútorok, széles választék

Kínálatunkban exkluzív, a 2022-es legújabb design trendeknek megfelelő, strapabíró és elegáns beltéri és kültéri székek közül válogathatsz.

Dublino mennyiség
A nagy mennyiség specialistája

Cégünk kifejezetten vendéglátóipari egységek és közületek igényeire specializálódott.

Dublino raktárkészlet
Raktárkészletről, akár azonnal is!

Állandóan frissített raktárkészletünknek köszönhetően, akár azonnali rendelési igényeknek is eleget tudunk tenni.

Dublino Speciális igények
Speciális igények kiszolgálása

Terasz bútorok egyedi igényekre szabva. Különleges igényed lenne? Kérd egyedi árajánlatunkat!