Kedves Vásárlóink! Dublino Home bemutatóterem1142 Budapest Komáromi út 16-20 Nyitva: H-K: 9-17h, Sz-Cs-P: 10-18h és Szombat 10-15h
Nagykereskedésünk elérhetőségei és nyitvatartása: 1149 Budapest Fogarasi út 11

Otthonos iroda, kényelmes home office

2021. January 20.
Otthonos iroda, kényelmes home office
A 2020-as esztendő sok mindenre rávilágított: például arra, hogy sokunk lakása otthonnak még kényelmes, de irodának már nem biztos, hogy ideális. Abban igyekszünk segítséget nyújtani, hogy a lakásunk munkahelynek is stílusos és kényelmes legyen.
A tavalyi év legelején még csak kevesen tudták, hogy egyáltalán létezik olyan, hogy home office. Aztán sokan kénytelenek voltunk kipróbálni, milyen is az otthonról végzett munka, és azonnal tapasztalhattuk is, hogy lakásunk otthonnak lehet, hogy kényelmes, de irodának, munkahelynek nem biztos, hogy ideális. A rendkívüli állapot állandósult, így most is rengetegen dolgozunk otthonról, sőt, nem is látható, hogy meddig fog tartani. Ezért fogadj meg egy jó tanácsot: 

Dobd fel a home office-t Dublino Home-mal!


A minőségi design bútorok márkája minden segítséget megad hozzá. A  Dublino Home szakítva a sablonokkal, felvonultatva mindent, ami friss, divatos és inspiráló. Új szintre emeli nemcsak a design, de a home office fogalmát is. Webshopunkban most akár 30%-os kedvezménnyel válogathatsz kárpitos székeink és bárszékeink közül. Alap, hogy a széked kényelmes és mutatós legyen. A Dublino Home-nál fantasztikus választékot találsz a stílusos, magas minőségű és strapabíró beltéri és kültéri székekből, lakáskiegészítőkből, világításból, szőnyegekből, design dekorációból egyaránt. 

Design és stílus mindenek felett


Klasszikus formákat, esetleg egy különleges, jellegzetes stílust vagy épp a legújabb trendeket követő formavilágot keresel? Böngéssz webshopunkban vagy látogass el bemutatótermünkbe, és biztosan megtalálod a leginkább hozzád illő bútordarabot, amellyel kényelmessé és stílusossá varázsolhatod a környezeted home office-ban.

Dublino Home, a te stílusod!