Hódít az eklektikusság és természetesség a lakberendezésben - Mutatjuk hozzá az ideális székeket

2020. February 12.
Dublino kárpitos székek
Otthonod berendezése során számos szempontot kell figyelembe venni. A strapabíró, tartós kivitel a költséghatékonyság, a design pedig otthonod hangulata szempontból fontos. És akkor még nem beszéltünk az aktuális trendekről, melyek mellett szintén nem lehet szó nélkül elmenni. A trendek ráadásul folyamatosan változnak, így érdemes olyan időtálló darabokat választanod, melyek kiállják az idő próbáját mind tartósság, mind a divat szempontjából.

Hódít a természetesség

Az elmúlt években egyre népszerűbb lett a természetközeliség a lakberendezésben. Aranykorukat élik a fa vázas székek, valamint újabb és újabb megoldások születnek arra, hogyan lehet még ügyesebben becsempészni a természetességet egy-egy helyiségbe. Ehhez a miliőhöz ajánljuk a Dublino hajlított tölgyafavázas székeit, amelyek harmonikusan illeszkednek egy növényekkel, természetes színekkel és anyagokkal felturbózott berendezéshez. Az összkép teljessé tehető dekoratív élő növényfallal, vagy akár aprócska belső kerttel is, ahol a konyhában is használatos fűszernövények teremnek. Design fa székeink ötvözik a modern formatervezést és a natúr külsőt. Válassz hozzájuk stílusos asztalaink közül és össze is állt a teljes bútorkészlet!

Letisztult design bútorok

Mix and match, játék a stílusokkal

Bár a “mix and match” kifejezés elsősorban a divat terén használatos a különböző stílusú, mégis összeillő darabok kombinálására, a lakberendezésben is régóta használják. Ha szeretnéd otthonod a legújabb trendek szerint berendezni, hasonló színű, de különböző stílusú székek összeválogatását ajánljuk. Legújabb kollekcióink darabjai közül ideális kombináció a kárpitos székek ötvözése a favázas modellekkel. Ezeknek a daraboknak a legnagyobb előnye, hogy sokoldalúságuk miatt egyaránt választhatod őket klasszikus, minimalista, vagy akár industrial hangulatú berendezéshez is.

Az örök igazság: első a kényelem!

A Dublinonál kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy design szék modelljeink mindegyike maximális kényelmet biztosítson számodra. Párnázott és kárpitozott székeink egyaránt komfortos ülést nyújtanak hosszú távon, így biztosan alig várod majd, hogy egy hosszú nap után belehuppanj kedvenc Dublino székedbe és lepihenj.