Kedves Várárlóink,

Bemutatótermünk a Glamour-napok hétvégéjén szombaton (10.08.) és vasárnap (10.09.) 10:00-16:00 óráig tart nyitva.

Rendszerhiba miatt kérjük hagyják figyelmen kívül a Simple Pay-en keresztül fizetett rendelések, visszavont állapotára felhívó üzenetet. A sikeres fizetést követően kollegáink azonnal megkezdik a rendelések feldolgozását.

Fizetési módok

Milyen fizetési módok lehetségesek?

Jelenleg a Simplepay által elfogadott bankártyákkal tudsz fizetni a webshop rendszerén keresztül, vagy előre, banki átutalással. Bemutatótermünkben fizethetsz készpénzzel, bankkártyával. Utalás esetén a megrendelés összegét Furlab Kft bankszámlájára utald el: megjegyzésbe írd bele a megrendelői nevet, számlaszámot: Furlab Kft, Erste Bank 11600006-00000000-97351540. Az áru átvétele kizárólag a számlánkra történő jóváírást követően történhet meg. 

Mit tegyek, ha online vásárláskor a kártyás fizetés sikertelen volt?

A sikertelen kártyás fizetésnek több oka lehet. Érdemes felvenned a kapcsolatot a bankoddal, és információt kérni a konkrét tranzakcióról. Ha szeretnéd, hogy mi is ellenőrizzük a fizetés állapotát a saját regisztrációs rendszerünkben, kérjük, lépj kapcsolatba a Dublino Home ügyfélszolgálattal telefonon. Az elérhetőségeket a kapcsolat oldalon találod. 

Bankkártyás fizetés esetén a visszafizetés hogy történik?

Amennyiben a fogyasztói szerződés keretében értékesített termék minőséghibás, és a fogyasztó elállási jogát gyakorolja, úgy bankkártyával történő vásárlás esetében a Dublino Home a vételár visszafizetését kizárólag a fogyasztó a vásárláskor használt bankszámlájára / kártyájára történő utalással tudja teljesíteni, készpénz kifizetésére nincs lehetőség. Így van a 14 napos, törvényben foglalt elállás és cserejog esetén is.