Kárpittisztító szett

FABRIC CLEAN and CARE KIT

Professzionális kárpit és textil tisztító szer
15 738 Ft
Raktáron
Mennyiség

Professzionális kárpit és textil tisztító szer

PROFESSZIONÁLIS BÚTOR KÁRPIT, TEXTIL TISZTÍTÓ ÉS ÁPOLÓ CSOMAG

  • Textil kárpit
  • Bútor kárpit
  • Szőnyegek
  • 200 ml Tisztítószer
  • 200 ml Impregnáló
  • 1 db Tisztító szivacs
  • 1 db Tisztító kefe
www.dublino.hu

Kínálatunkban megtalálja üzlete számára nélkülözhetetlen a Dublino részére, német laboratóriumokban kifejlesztett professzionális bútor kárpit és textil tisztító csomagunkat. A tisztítószer alkalmas mindennemű, a vendéglátásban elforduló szennyeződés eltávolítására. Legyen szó szövetről, bársonyról. A szövetek szálait nem károsítja. A zsíros foltokkal, vörösbor nyomaival, a szövetre kiömlött kávéval könnyedén megbírkozik. Eltűnteti a kellemetlen szagokat.

Mihez ajánljuk:

A doboz tartalma:

A DUBLINO Textiltisztító és Ápoló a Tisztítószerrel és a Impregnálóval védi és ápolja az értékes bútorkárpitokat.

Tisztítószer (200 ml) szivaccsal és kefével

Használat előtt felrázandó. Első használatkor egy nem látható helyen próbálja ki! Nagy felületek tisztítása: a szennyezett felületet enyhén nedvesítse meg a tisztítószerrel, majd azonnal törölje le egy frottír törlőruhával. Folteltávolítás: Vigye fel a tisztítószert a szivacsra és habosítsa fel. Körkörös mozdulatokkal tisztítsa a felszínt. Használja a kefét, amennyiben szükséges. Ne dörzsölje túl erősen! A végén törölje meg a tisztítás helyét enyhén nedves törlőkendővel.

SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percen át óvatosan öblítse vízzel! Adott esetben a távolítsa el a kontaktlencséket, ha ez könnyen megoldható. Folytassa az öblítést.

Összetevők: < 5% ANIONIKUS FELÜLETAKTÍV ANYAGOK. Tartalmaz: METILIZOTIAZOLINON, IODOPROPINIL BUTILKARBAMÁT

Impregnáló (200 ml)

A DUBLINO Impregnálónak köszönhetően a szövet és bőr felületek ellenállnak a víznek és a foltoknak. Használat előtt tisztítsa meg a felületet. Első használatkor egy nem látható helyen próbálja ki! Használat előtt alaposan felrázandó! Győződjön meg róla, hogy a felület száraz, majd kb. 40 cm távolságból permetezze a felületre, de ne addig, hogy nedves legyen. A szárítás utáni ismételt alkalmazás növeli a hatékonyságot. Tisztítás vagy folteltávolítás után újra el kell végezni a műveletet.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Csak szabad levegőn, vagy jól szellőző területen használja. Kerülje el a por / füst / gáz / köd / pára / permet belégzését.

Összetevők: < 20% FLUOROKARBON GYANTA, < 1% KATIONIKUS FELÜLETAKTÍV ANYAGOK. Tartalmaz: METILIZOTIAZOLINON, IODOPROPINIL BUTILKARBAMÁT

Minden DUBLINO terméket a felületek kiváló minőségének megőrzésére terveztünk.

Használat előtt alaposan felrázandó! Gyermekektől távol tartandó! Fagytól távol tartandó!


Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Tulajdonságok
Beltéri
Kövess instagramon
Megnézem