Dublino Express Aznapi Kiszállítás

Válaszd a gyors és kényelmes kiszállítási megoldásunkat, vedd át rendelésed otthonodban még ma!
Amennyiben nagyon sürgős, hogy megérkezzen hozzád a megrendelt termék még rendelésed napján, válaszd DUBLINO EXPRESS Aznapi Kiszállítás szolgáltatásunkat! 
Dublino express kiszállítás

Expressz szállítási díjak

Budapest területén belül.
12 990 Ft                                                                                                          
Budapest agglomerációjában*
15 990 Ft
*Preferált települések: Érd, Gödöllő, Szigetszentmiklós, Budaörs, Budakeszi, Solymár, Nagykovácsi, Pomáz, Üröm, Törökbálint, Diósd, Érd, Göd, Mogyoród, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Maglód, Ecser, Veresegyház, Szentendre, Dunakeszi, Szentendre, Gyál, Fót, Vecsés, Szigethalom, Pécel, Dunaharaszti települések teljes területe
Dublino ingyenes kiszállítás
  • Munkanapokon 0 óra és 11 óra között leadott rendeléseket azonos napon 13:00-18:00 óra között kézbesíti Budapesten és az agglomeráció meghatározott településein.
  • A 11 óra után leadott megrendeléseket a megrendelést követő munkanapon 09:00 – 12:30 között kézbesíti Budapesten és az agglomerációban.
  • Lemondási díj: a megrendeléstől számított 10 percen belül díjmentes, 10 perc után  a szállítási díj 100%-a. 
  • Igénybevételéhez érdeklődj kollégáinknál, emailben, telefonon, üzenetben! Elérhetőségeket a kapcsolatfelvételi oldalon is megtalálod. 

Express Dublino házhozszállítás

A feltüntetett szállítási díjak tartalmazzák az ÁFA –t. Az Express szolgáltatás minden esetben visszaigazolás után válik érvényessé. 10 perc várakozás díjmentes, utána minden megkezdett perc 50 Ft. Előre nem kalkulálható várakozások esetén a futárszolgálatnak jogában áll a fuvar megszakítása; ebben az esetben a fuvar teljes költsége kiszámlázásra kerül. A várakozási időintervallum meghatározására minden esetben a gépjármű GPS adatai az irányadóak. Előre nem egyeztetett rakodás esetén a futárszolgálatnak jogában áll a fuvart megszakítani. Díjköteles, korlátozott elérhetőségű területek: Bevásárlóközpontokba, fizetős ipartelepekre, parkolóházakba történő megrendelés esetén a terület határáig történik a kézbesítés. Különleges beléptetési szabályzattal rendelkező és/vagy lezárt területekre a futárszolgálat nem kézbesít. A futárszolgálat alkalmazottja nem kötelezhető áruátvételen, recepción, ügyfélszolgálaton történő sorban állásra, nem köteles személyes okmányának bemutatására. Abban az esetben, ha a megrendelő nem biztosítja a behajtás ingyenes feltételét, a szabad bejutást, úgy a futárszolgálat nem garantálja a területre való kézbesítést. A fenti okok miatt meghiúsult szállítás teljes díja a megrendelőt terheli.