+36-20-492-5378

Étkezőszék

Szűrő
Ajánlás
Mutasd a termékeket
Szín
Mutasd a termékeket
Anyag
Mutasd a termékeket
Stílus
Mutasd a termékeket
Tulajdonságok
Mutasd a termékeket
Ajánlás otthonra
Mutasd a termékeket

DESIGN ÉTKEZŐSZÉKEK - DUBLINO HOME


Design étkezőszékek széles kínálata a Dublino Home-nál. Bármilyen stílusban és kialakításban keres széket étkezőjébe, nálunk biztosan talál ízlésének megfelelő darabot.
Kárpitozott étkezőszék – Az anyaggal borított székek nagyon közkedveltek elegáns megjelenésük és kényelmes kialakításuk miatt. A kárpitozott székeink között megtalálhatók bársony anyaggal, szövettel, valamint műbőrrel vagy valódi bőrrel borított étkezőszékek is. Sokan aggódhatnak a koszolódásuk miatt, azonban a kifejezetten ezekre az anyagokra fejlesztett kárpittisztító szerek alkalmazása fenntartja a kárpitok tisztaságát és új megjelenését.
Fa étkezőszékFa székeink a klasszikus stílus kedvelőinek ajánljuk, valamint azoknak, akiknek fontos a könnyű tisztíthatóság. Kínálatunkban bükk és tölgy étkezőszékek találhatók, különböző pácolással, esetenként kárpitozott ülőfelülettel.
Műanyag étkezőszék – A praktikusságot tekintve a legjobb választás a műanyag szék, hiszen ezek kialakításukból fakadóan könnyen mozdíthatók, tisztíthatók és rakásolva még helytakarékosak is.
Fém étkezőszék – A fém székek elsősorban modern és industrial stílusú enteriőrök nagyszerű kiegészítői. Szintén kiemelhető a fém székek könnyű tisztíthatósága. Kombinálja fa bútorokkal és más természetes textúrákkal.