Kedves Vásárlóink! Dublino Home bemutatóterem1142 Budapest Komáromi út 16-20 Nyitva: H-K: 9-17h, Sz-Cs-P: 10-18h és Szombat 10-15h
Nagykereskedésünk elérhetőségei és nyitvatartása: 1149 Budapest Fogarasi út 11

Dubino Home Black Friday - egy fantasztikus nap, ami majdnem egy hétig tart!

2020. November 22.
Dubino Home Black Friday - egy fantasztikus nap, ami majdnem egy hétig tart!
Halálosan unod már a stílus nélküli, egysíkú ajándékokat? Akkor november 23. és 27. közt nézz körül és vásárolj szenzációs áron a majdnem egy hétig tartó Black Friday akciónk alatt!
Stílusos ajándékot találni évről-évre? Gyakorlatilag lehetetlen. Helyesebben csak lehetetlen volt, hiszen a Dublino Home idén a vendéglátóipari vállalkozások mellett a nagyközönség számára is megnyitotta webshopját. Így most már valamennyi különleges széke, bútora és lakberendezési tárgya elérhető a tőle megszokott elnyűhetetlen minőségben.

A karácsonyi ajándékozás az egyik legjobb alkalom, hogy próbára tegyél bennünket. Főként, hogy 2020. november 23. és 27. között, a majdnem egy hétig tartó Black Friday akciónk alatt akár 60% kedvezménnyel juthatsz hozzá egyes termékeinkhez.

Így most két legyet üthetsz egy csapásra: amellett, hogy az unalmas, stílus nélküli ajándékokat egyedibbre cseréled, megtapasztalhatod, hogy mennyivel kényelmesebb egy olyan webáruháztól rendelni minőségi és az egyhangúságot messziről elkerülő termékeket, akár karácsonyi ajándékokat, ahol raktárkészletről szolgálnak ki.

Ne maradj le róla! Téged is vár november 23-27-ig a Dublino Black Friday akciója! 

Kattints az akciós termékekért!