A Dublino Home bemutatja: A design új otthona

2020. November 28.
Dublino nyitási akció
Ez az esztendő valamennyiünk számára, minden szempontból különleges. A Dublino Home például idén lépett a nagyközönség elé, így bútorai egyedi designját és elnyűhetetlen minőségét már nem kizárólag a vendéglátóipari vállalkozások és vendégeik, hanem mindenki élvezheti. Egy ilyen változás már önmagában is elég lenne, de mi nem álltunk meg ennyinél.
A jelenlegi időszak nehézségeit tekintve a Dublino Home webáruháza kifejezetten előnyös vásárlási körülményeket nyújt, hiszen itt mindenki maszk nélkül, biztonságos távolságból tekintheti meg termékeinket. Azonban vannak, akik szeretik a valóságban is megtekinteni, megtapintani vásárlás előtt a bútort, ami akár sok évig lehet majd otthonuk éke. Rájuk gondolva nyitottuk meg vadonatúj bemutatótermünket Budapesten, a XIV. Komáromi út 16-20. címen. 

Dublino nyitási akció

Webáruház után bemutatóterem

Üzletünkben kedvedre válogathatsz székeink, bútoraink és egyéb lakberendezési designtárgyaink között. Kérdéseidre szakértő munkatársaink készségesen válaszolnak, és hatalmas készletünkről akár azonnal is elviheted a kiválasztott darabokat. Így akár karácsonyra is találhatsz különleges ajándékokat nálunk.
Színes design székek

Várunk szeretettel a design új otthonában, a Dublino Home bemutatótermében

Dublino nyitási kedvezmény

Fantasztikus nyitási ajánlatokkal is várunk!