Színezd ki velünk otthonod - Ismerd meg a Dublino Colors gyűjteményeit!

2020. July 20.
Sárga design étkezőszékek
A kifogástalan stílus mellett a minőségre sem lesz panaszod, amennyiben a Dublino bútorokat választod. A Dublino márkajelzés önmagában garancia a hosszú távon is strapabíró, megbízható bútorokra, hiszen cégünk évek óta a vezető vendéglátósbútor nagykereskedő: székeinkkel, asztalainkkal, kanapéinkkal és egyéb kiegészítőinkkel Magyarország és a régió számtalan éttermében és szállodájában találkozhattál már.

Mivel a vendéglátós használatra szánt bútoroknál nem csak a különleges design, hanem az időtállóság is kiemelkedő szempont, a Dublino termékekkel évekre biztosíthatod, hogy otthonod megjelenését és kényelmét tekintve is olyan legyen, ahol örömmel fogadsz vendégeket.

Hétféle színválogatásunkban Te is biztosan megtalálod a hozzád és otthonodhoz leginkább illő darabokat, melyek minden téren lakásod tökéletes kiegészítői lesznek. Ismerd meg Colors gyűjteményeinket!

 

Brown   *     Blue    *     Green     *     Yellow         Taupe         Powder         White


Dublino Brown

Barna étkezőszékek

Meghitt hangulatú otthonra vágysz? Válassz párnázott, meleg árnyalatú bútorokat! Barna design modelleink minden helyiségbe azonnal melegséget csempésznek, ezzel otthonosabbá téve a teret. Karfás székeink ráadásul kialakításuk miatt a stílus mellett a kényelmi szempontoknak is mindenben eleget tesznek. Elég csak beléjük huppannod, és máris átadhatod magad az élvezeteknek, akár sima pihenésről, akár étkezésről van szó.

Álmodd újra otthonod meleg színű, hangulatos barna bútorainkkal, és varázsolj lakásból meghitt otthont!

A barna színválogatásunk darabjai:

DL CHILL BROWN    DL JOHN BULL    DL VICTORYA    DL MORO


Dublino Blue

Kék étkezőszékek

Te is odavagy azért az érzésért, amikor egy kellemes nyári napon a felhőtlen eget csodálva átjár a nyugalom? Tapasztald meg minden nap otthon is ugyanezt az érzést kék design modelljeinkkel berendezett szobáidban! A kék a béke és a nyugalom érzetét testesíti meg a lakberendezésben, ezt pedig remekül kihasználhatod arra, hogy felfrissítsd otthonod hangulatát. A kék gyűjteményünkbe tartozó székeinkkel pillanatok alatt a nyugalom és a trendiség szigetére repítheted magad saját lakásodban.

Válassz Classic Blue design modelleink közül, hogy minden nap kikapcsolódhass otthon!

A kék színválogatásunk darabjai:

DL VICKY LIGHT BLUE    DL BROOKLYN BLUE    DL LAVITTA BLUE    DL CATHY BLUE


Dublino Green

Zöld étkezőszékek

A természet szerelmeseként otthonodba is szeretnéd becsempészni a frissességet és üdeséget? Szívesen járnál-kelnél úgy a lakásodban, mintha csak a tavasszal éledő természet venne körbe? Green színválogatásunk design darabjaival mindezt megteheted! Találd meg a tökéletes helyet otthonodban zöld kárpitozott székeinknek. Akár a nappaliban, akár az étkezőben helyezed el őket, azonnal élvezheted, ahogy a természet legszebb színei eluralkodnak a helyiségben!

Hagyományos székeink mellett a válogatásban puffokat és bárszékeket is találsz, amelyekkel még egyedibbé és kényelmesebbé teheted otthonod!

A zöld színválogatásunk darabjai:

DL BROOKLYN GREEN BS    DL LEE    DL SHAPE BOTANICAL    DL SHAPE    DL ROSE BS

Dublino Yellow

Sárga étkezőszékek

Mit szólnál, ha otthonod egész évben a nyári életérzést sugározná? Gondoskodj róla vidám, napos színekkel! Yellow színválogatásunk design darabjai a segítségedre lesznek ebben, és pillanatok alatt megidézik a napsugarakat otthonodban. Ne aggódj amiatt, hogy túl harsány lenne az összhatás, ugyanis különböző árnyalatú modelljeinkkel tökéletes harmóniát alkothatsz.

Rendezd be lakásod stílusos sárga beltéri székeinkkel, hogy télen-nyáron mosollyal az arcodon léphess be otthonod ajtaján!


A sárga gyűjtemény modelljei:

DL ORCHIDEA CAMEL         DL DIAMOND CAMEL        DL BONNIE


Dublino Taupe

Bécs étkezőszékek

Az elmúlt évek legnagyobb slágere és a designerek egyik kedvence a taupe szín, amely nem túl hivalkodó, mégis stílusos eleme lehet minden helyiségnek. Ha visszafogott hangulatú otthonra vágysz, vagy a minimalista stílus rajongója vagy, ez a neked való választás! Kényelmes, modern design székeinkkel elegáns, mégis otthonos atmoszférát varázsolhatsz lakásodba.

Tekintsd meg taupe design modelljeinket, és rendezd be otthonod olyan stílusosan, mintha csak egy elegáns katalógus kelt volna életre!

Taupe színválogatásunk modelljei:

Dublino Powder

Rózsaszín étkezőszékek

Szeretnéd, ha otthonod épp olyan nőies lenne, mint megjelenésed? Válassz hozzá megfelelő bútorokat! Bátran ajánljuk figyelmedbe Powder színválogatásunk darabjait, amelyek felruházzák otthonod azzal a kis extrával, amitől maga lesz a megtestesült nőiesség – épp úgy, ahogy a jól megválasztott kiegészítők is tökéletessé teszik öltözetedet.

Design kárpitozott székeink a stílus mellett a kényelmedről is gondoskodnak. Gyűjteményünkben ráadásul hagyományos magasságú, illetve bárszékeket is találsz, így otthonod minden zugába biztosan megleled az ideális darabokat.

Csempészd be a romantikát a Powder színválogatás kényelmes, kárpitozott székeivel lakásodba!

A Powder gyűjtemény darabjai: