Megérkezett az új Dublino Home webshop! Akár 30% nyitási kedvezményekkel várunk!

2020. November 16.
Stílusos design bútor
Azt, hogy a Dublino Home igazán különleges, mi sem bizonyítja jobban, minthogy valamennyi mellette szóló érv már önmagában is kuriózum.

A Te stílusod

A Dublino Home új értelmet ad a design fogalmának. Szakít mindennel, ami sablonos, és mindent felvonultat, ami friss, divatos és inspiráló. 
Stílusos design bútorok

Bővülő kínálat
Az eddig szinte kizárólag székekkel foglalkozó weboldal mára már komoly lakberenedezési áruházzá nőtte ki magát. A lakás minden pontjára, így a nappaliba, konyhába, étkezőbe vagy akár a teraszra is találsz stílusos dekorációkat, berendezési tárgyakat.
 
Elnyűhetetlen minőség
A Dublino márkajelzés önmagában garancia a hosszú távon is strapabíró, megbízható bútorokra, hiszen a cég Magyarország vezető vendéglátósbútor nagykereskedőjeként évek óta bizonyított kifogástalan minőségű, időtálló termékeivel. Nem kérdés, hogy a Dublino termékekkel hosszú évekre biztosíthatod otthonod divatos berendezését és kényelmét.

Saját budapesti raktárkészlet
A Dublino Home nemcsak abban kiemelkedő, hogy az átlagostól eltérő, inspiratívabb kínálattal vár, de abban is, hogy mindez hatalmas raktárkészletének köszönhetően azonnal elérhető, így nem telnek el hosszú hetek bútorai megérkezéséig. 

Különleges design bútorok

Hihetetlenül vonzó nyitási akció

Abból az örömteli alkalomból, hogy a Dublino Home a vendéglátóhelyek után megnyitotta webáruházát a lakosság felé is, most akár 30%-kal olcsóbban is hozzájuthatsz a kiszemelt lakberendezési tárgyhoz!

Nézd meg akciós ajánlatainkat


Beltéri bútor akció