Luxus elérhető áron a Dublino exkluzív beltéri kollekciójával

2020. October 05.
Szürke design székek
A Dublinonál tudjuk, hogyan keltheted életre otthonodban a katalógusok lapjairól visszaköszönő luxust.

Gondolnád, hogy néhány jól megválasztott design bútor mekkora hatással lesz otthonod hangulatára? Legújabb kollekciónk modelljeivel a lakás minden négyzetméterére belophatod a luxus életérzést.

Egyedi bútoraink ismerősek lehetnek a legnívósabb éttermekből, kávézókból. Most azonban Te is megrendelheted a design modelleket, melyekkel lakásod belső tere a megtestesült eleganciát fogja tükrözni.

Ismerd meg új exkluzív beltéri kollekciónk modelljeit!

Stílusos kárpitozott székeink egy csapásra sikkes megjelenést csempésznek nappalidba és étkeződbe. A design mellett a kényelmet is garantáljuk, exkluzív modelleink kialakítása egyedülálló komfortérzetet kínál.  Egyetlen jó döntéssel ráadásul hosszú évekre gondoskodhatsz otthonod stílusos berendezéséről, a Dublino minőség ugyanis garancia a hosszú élettartamra és megbízhatóságra.

Tekintsd meg LEGÚJABB BELTÉRI KOLLEKCIÓNKAT és álmodd újra otthonod design székeinkkel a főszerepben!

Drámai tónusok

Már meglévő berendezésed tennéd teljessé úgy, hogy a hétköznapiból luxust varázsolhass? Válaszd hozzá elegáns, sötét árnyalatú design székeinket, melyekkel tökéletesen ellensúlyozhatod világosabb színű vagy fa bútoraidat. Tedd vonzóvá berendezésed prémium modelleinkkel!

Visszafogott elegancia

Szeretnéd tágítani a teret otthonodban? Válassz neutrális árnyalatokat a berendezésedhez! Kollekciónk modelljei a luxus textúrák és a letisztult vonalvezetés tökéletes összhangját alkotják. Segítségükkel megtestesítheted az eleganciát és optikailag tágasabbá varázsolhatod otthonod belső terét.

Tedd teljessé a berendezést design lámpáink és exkluzív világító bútoraink segítségével!

Megnézem a kiegészítőket és a világítást is!