A kárpitozott székek titkai

2020. January 26.
Design hotel bútor
Kollekcióink tervezésekor minden esetben figyelembe vesszük az aktuális trendeket, valamint hangsúlyt fektetünk a praktikussági és kényelmi szempontokra. 2020-as kollekcióink születésekor is így tettünk, ennek köszönhetően pedig legújabb kollekcióink gyakori darabja a kárpitozott szék.

A kárpitozott szék eleganciát sugároz

Nem hiába választottuk a kárpitozott külsőt idei kollekcióink egyik jelentős eleméül: exkluzív külsőt kölcsönöz, praktikus és megbízható. A kárpitozott bútorok által idézett elegancia egészen a reneszánsz és barokk korig nyúl vissza, de kialakításuktól és színviláguktól függően a modern, minimalista környezetnek is remek kiegészítői lehetnek.

Prémium modelleink egyedülállóan képesek arra, hogy mintákat csempésszenek otthonod összképébe. Meglévő berendezésed stílusától függően választhatsz egyszínű vagy anyagában mintás bútorokat is. A kárpitos székek első pillantásra is kényelmesnek hatnak, de hosszú órákon át is szívesen üldögélsz majd bennük. Remekül használhatod őket olvasózugok kialakítására vagy a nappalid díszeként.

Miért fontos a kialakítás?

Új modelleink fotelszerű ergonomikus kialakításának köszönhetően leveszik a terhet a hát alsó részéről, valamint a derékról. Ezáltal amellett, hogy kényelmet biztosítanak, arról is gondoskodnak, hogy bennük ülve teljes mértékben ellazulhass, és komfortosan érezd magad.

A kárpitos szék fazonjának megválasztásával még inkább hangsúlyozhatod otthonod stílusát. Kínálatunkban találsz hagyományos ülésmagasságú fotelt, de trendi bárszékeket is.

Design éttermi bútor

A színek ereje meghatározó lehet a választásban

Design székeink formáinak sokszínűsége mellett színek terén is széles skálán válogathatsz. A semleges színek remekül használhatóak a tér optikai bővítéséhez, valamint modern és sikkes atmoszféra megteremtéséhez. Emellett a natúr színek – főként a fehérhez közeli árnyalatok – természetközeli hatást keltenek.

A színek pszichológiai hatásait is érdemes figyelembe venned a választáskor: a bézs, fehér, halványszürke és nude színek erősen relaxáló hatásúak. Ezeknek különösen hálás lehetsz a stresszes mindennapok során, hiszen igazi relaxáló oázist varázsolnak otthonodból.